Hi, I Am Béla

Az utóbbi években határoztam el, hogy amennyiben lehetőségem van rá minél több helyre szeretnék eljutni. Habár ahogy a térképen is látod egyenlőre 9 európai ország az ahol már jártam, viszont ezeket az utóbbi 1-3 évben teljesítettem. Az utazás az egyik olyan dolog amit soha nem fognak tőlem elvenni. Azok a helyek amiket már láttam örök élményként marad meg bennem. Magyarországon is rengeteg szép hely van, de úgy gondolom, hogy ha adott a lehetőség akkor élni kell azzal, hogy megismerjünk teljesen új országokat, kúltúrákat.

Igazából rengeteg országot meg lehet járni akkora költségvetéssel mintha csak itthon mennénk el egy wellness hétvégére. Az utakat mindig saját magam szervezem a repülőjegy kiválasztásától kezdve a szállás, transzfer intézéséig. Úgy gondolom, hogy felesleges pénzkidobás az utazási irodák által szervezett utakat foglalni ha saját magamnak is meg tudom szerverzni ráadásul akkor nincsenek kötöttségek az ő általuk megszabott programokkal, menetrenddel kapcsolatban.

Bela Toth has been to: Austria, Croatia, Czech Republic, Germany, Hungary, Italy, Poland, Romania, Slovakia, United Kingdom.
Get your own travel map from Matador Network.