Már egy ideje több helyet is kipróbálgatunk Budapesten reggelizőhelyek terén. Voltunk már a Cserpes Tejivóban a Corvin közben, a Bikás Parkban lévő Soleil Bistro-t is próbáltuk már, mindegyik nagyon jó hely volt eddig. Most kipróbáltunk egy új helyet ami igazából pékség, de a kakaós csigája valami hihetetlenül úristen de jó.

A tésztája is nagyon-nagyon finom és csak úgy ropog a kakaó is a fogad között. A titka igazából az alapanyagokban rejlik. A liszt egy szigetszentmiklósi malomból jön, ami egy régi családi vállalkozásként működik 1919 óta és hagyományos technológiával működik, mindenféle extra adalékanyagok nélkül, szintén jó minőségű magyar alapanyagokból dolgoznak. És hát minden kakaóscsiga mellé elengedhetetlen egy jó nagy pohár tej. Ami a kakaóscsiga alapanyagához képest szintén nem a sarka boltból származik hanem Máriahalomról, ahol egy falusi gazdaságtól jön a tejci.

És hát az elkészült csiga már magáért beszél. csak ajánlani tudom! próbáljátok ki!